Hanak Anaokulu
Hürriyet Mahallesi İnönü Caddesi Hanak/ARDAHAN

VİZYON

Anaokulumuzun vizyonu; Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile hanak ilçemizdeki velilerimiz tarafından tercih edilen bir kurum olmaktır. Bu bağlamda hedefimiz; Okul öncesi eğitime farklı bir boyut kazandırmak, Çağdaş eğitim için gerekli tüm eğitim araçlarını kullanmak, Özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetiştirmek., Bireylerin derinliklerinde saklı cevherleri ortaya çıkarmak, Sevgi, saygı ve hoşgörü tohumları ekmek...

MİSYON

Hanak Anaokulu olarak misyonumuz Atatürk ilke ve İnkılapları doğrultusunda; Bireysel kimliğiyle kültürel mirasını birleştiren İlkeli, dengeli ve açık fikirli, Liderlik özelliklerine sahip, dönüşümlü düşünen, Kararlı, güvenli ve duyarlı, Evrenselliği yaşamı ile bütünleştiren, Nasıl öğreneceğini bilen, Yenilikçi ve toplumun gelişimine katkıda bulunan bireyleri, küreselleşen dünyamızın yarınlarına hazırlamaktır.

Öğretim Şekli :Yarım Gün

Yarım Gün

08:30 Derse Başlama 13:00 Ders Bitiş

Okulumuz Hanak ilçe merkezinde olup Ardahan iline 28 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz İlçe merkezinde olup Atatürk ilkokulu ve orta okulu ile aynı bahçe içindedir.